Spuiten

“Zoals wij hiervoor reeds vermelden, kunnen wij in onze speciaal daarvoor uitgeruste spuitcabines objecten van velerlei aard vakkundig behandelen en voorzien van een duurzame beschermlaag.”

Constructies en machines

Daarbij valt te denken aan onder meer containers, machines, constructiedelen. Deze worden op verzoek van de klant voorzien van een specifieke verflaag in elk gewenste kleur.

Hydraulische en pneumatische delen

Hierbij valt te denken aan cilinders en handbediende delen waarbij specifiek moet worden gedacht dat je deze niet kunt poedercoaten. Ook hier geldt weer dat wij op verzoek van de klant het juiste coating-systeem kunnen toepassen.

Offshore

Spuitwerk voor de offshore-industrie vereist een gedegen vakmanschap. Verschillende toepassingen, verfsystemen en oppervlaktes maken, dat er een ruime keus is in mogelijkheden en dan komt onze ervaring uitstekend van pas. De barre weersinvloeden eisen kwaliteitswerk en dat leveren wij. Onderdelen voor schepen dus ook tankers, booreilanden, maar ook voor waterzuiveringsinstallaties kunnen wij voorzien van een uitstekende coating dank zij onze ruim 30 jaren ervaring, die wij samen met onze klanten hebben opgebouwd.

Automoto industrie

De automotive-branche is een bijzondere branche en vereist een hoge en constante kwaliteit, juist dat staat bij ons hoog in het vaandel. Het meedenken met de klant wordt bijzonder gewaardeerd en zorgt voor binding en vertrouwen. Kostenbewaking en kwaliteitsbeheersing zijn een must. Ook in deze tak van industrie-spuiten hebben wij onze sporen verdiend en hebben wij een goede samenwerking met onze klanten, maar ook met onze leveranciers opgebouwd.